Casals d’estiu a Sant Cugat de cuina i altres activitats:


Busques uns Casals de setembre pels teus fills diferent, on els petits de la casa puguin gaudir al màxim de les vacances? Aquest any us proposem la millor activitat d’estiu per als vostres fills i filles: Cuina, tecnología, esport, natura i molt més. Disciplines entrellaçades, on els nens i nenes s’ho passaran d’allò més bé aprenent i jugant al mateix temps. No t’ho pensis més!! Reserva la teva plaça a les Colònies d’estiu de The Playcook!

 

CUINA

per ser grans xefs

NATURA

per ser grans xefs

REMULLADES

per combatre el calor


CASAL 2020

Viu l’experiència Masterchef!

SETMANA 1

Cuina saludable

Del 31 d’agost al 4 de Setembre

SETMANA 2

Mans a la masa

Del 7 al 10 de Setembre

Amb The Playcook i les super activitats que hem preparat per al casal d’estiu, els nens i nenes s’ho passaran d’allò més bé fent nous amics, aprenent i jugant al mateix temps. A més, tornaran a casa completament il·lusionats i amb ganes d’ensenyar-vos les noves receptes que han après.

No et quedis sense plaça pels teus fills al Casal de setembre de The Playcook!

 

Grups:


Grup petits: (de 6 a 10 anys)

Grup grans: (de 11 a 15 anys)

*Els casals es duran a terme cumplint la normativa que s’especifiqui segons les autoritats pertinents. En cas de suspensió de l’activitat per obligació d’autoritats, es retorna el 100% del pagament. Cada setmana s’ha de pagar per anticipat, places molt limitades per preservar la distancia entre infants. En cas d’anul·lació de plaça, es retorna el 75% del pagament.
**Si els infants tenen símptomes o familiars amb símptomes, hauran de respectar les recomanacions i fer quarentena.