#cuinaelteufuturCursos i tallers

Cursos i tallers de cuina i nutrició pensats pels més petits. Una nova forma d’adquirir coneixements gastronòmics, millorar l’alimentació i guanyar en salut.

KIDchenExtraescolars

La nostra línia d’extraescolars de cuina, activitats i tallers de cuina per a nens, joves i adolescents. A The Playcook ensenyem bons hàbits alimentaris, nutrició i cuina de manera dinàmica i divertida. A part de trobar-nos a la nostra escola, també oferim la possibilitat de fer activitats a les escoles i instituts com a extraescolar o tallers puntuals.

Tallers per a famílies

Si tots ho sabem fer, millor! Tallers de cuina per a famílies on pares i mares realitzen juntament amb els fills classes pràctiques de cuina i nutrició, treballant aspectes de cohesió familiar, vincle i diversió. Això permet involucrar a tots els de casa en allò que cada dia fem junts: Menjar.

Proposa'ns a la teva escola o AMPA!

Dona-li un cop d’ull a les nostres activitats descarregant el nostre dossier en pdf.

Activitats de bressol

Les nostres activitats per a escoles bressol i educació infantil. Si vols aprendre més sobre l’alimentació dels teus nadons i petits, demana a la teva escola la nostra activitat d’alimentació infantil i introducció alimentària. A través d’una xerrada, junt amb un dia de taller de cuina milloraràs els teus coneixements de nutrició i cuina per a fer les millors i més saludables receptes pels més petits.

Proposa'ns a la teva escola o AMPA!

Dona-li un cop d’ull a les nostres activitats descarregant el nostre dossier en pdf.

Casals d'estiu

Converteix-te en el nou xef de casa.

Gaudeix d’un estiu fent cuina saludable per sorprendre als més grans! Una nova forma d’adquirir coneixements de nutrició bàsica i alhora aplicar-los fent receptes originals que no deixaran a ningú indiferent.

Properament tindrem noves informacions! 
Estigues atent i segueix-nos a Facebook i Instagram!