#playcookers solidaris


Marta Quirós

Laia Biosca

Teambuildings


El treball en equip és enriquidor i necessari per millorar l’actitud i l’aptitud dels nostres treballadors. A The Playcook fem activitats fetes a mida per empreses on fomentem aspectes com la cohesió de grup, el treball en equip o el lideratge a través de sessions de cuina saludable, competicions gastronòmiques de compra i elaboració, el nostre particular Mastercook i d’altres reptes.

Si sou més de 50 persones, o preferiu no desplaçar-vos fins la nostra escola, truca’ns i et preparem a mida l’activitat a la teva empresa o a l’entorn on prefereixis.

Sala de reunions i gratificacions


Millora els resultats de les teves reunions fent un canvi d’aires. Utilitza el nostre espai per a fer presentacions, reunions al nostre magnífic entorn o fes activitats de viatge d’incentius. La gastronomia saludable formarà part de l’experiència com a segell que ens representa.

Xerrades nutricionals formatives


Veniu a la nostra escola a formar-vos. Els nostres xefs i nutricionistes crearan l’entorn ideal per viure una jornada on us formareu en nutrició i bons hàbits i gaudireu d’alguns tasts saludables per amenitzar l’activitat.

Si sou més de 50 persones molt gran, o preferiu no desplaçar-vos fins la nostra escola, truca’ns i et preparem a mida l’activitat a la teva empresa o a l’entorn on prefereixis.

Lloguer, presentacions o rodatges


Lloga també la nostra sala per aquella activitat que imaginis, encara que no es relacioni amb la nutrició o gastronomia. Utilitza el nostre magnífic entorn per realitzar un rodatge a les nostres cuines o per fer presentacions de producte acompanyat d’un servei de càtering.

Esdeveniments privats


Proposa’ns un esdeveniment, pensa en gran i te’l farem a mida.

Contacte

Vine a experimentar el moviment #theplaycook


Vols una experiència a mida?

Ens adaptem a les necesitats de la teva empresa. Pensa en gran, escriu-nos i  nosaltres la farem realitat.

Escriu-nos!