Teambuildings per empreses


El treball en equip és enriquidor i necessari per millorar l’actitud i l’aptitud dels treballadors. A The Playcook realitzem activitats fetes a mida per empreses on fomentem aspectes com la cohesió de grup, el treball en equip o el lideratge a través de sessions de cuina saludable, competicions gastronòmiques de compra i elaboració, el nostre particular Mastercook, entre d'altres. Aquestes activitats poden realitzar-se tant en el nostre espai, com en la teva oficina o en l’espai on desitgis

Mastercook


Teambuilding gastronòmic per equips.
Activitat on els participants s’endinsen al famós programa de televisió Masterchef amb el seu presentador, el seu jurat i les seves cuines, amb un objectiu: fer el millor plat.
L’activitat comença amb la presentació del jurat i l’explicació de l’activitat. Es formen equips de manera aleatòria i després de rebre una  sèrie d’instruccions, es comença a cuinar.
Cada equip tindrà la seva caixa amb els ingredients, i d’altres ítems que faran que puguin crear un plat característic i així guanyar.

VEURE ESDEVENIMENT D'ÈXIT

Cooker teambuilding


Teambuilding gastronòmic per equips.
Activitat on els participants han de preparar per equips el dinar/sopar que més tard degustaran. Cada equip ha de cuinar amb les receptes que el xef proporciona, les ha d’acabar i emplatar tantes racions com participants hi hagi durant el temps de l’activitat.
Els equips degusten l’àpat i han de valorar la presentació, el gust, les textures i el punt de cocció dels plats dels equips contraris.
Finalment, es mostren les puntuacions i es premia a l’equip guanyador.

Showcookings


Muntem una cuina a la teva oficina, cuinem per a vosaltres i us expliquem els plats, les seves qualitats nutricionals mentre vosaltres degusteu les preparacions. Ideal tant per esdeveniments interns com per acompanyar actes promocionals o d’altres activitats.

VEURE ESDEVENIMENT D'ÈXIT

Tallers privats de cuina


Activitat on fem un taller exclusiu i a mida pel teu grup.
Gaudeix d’una trobada de feina diferent, on un xef us ensenyarà a cuinar varies receptes que després degustareu de manera tranquil·la i distesa en un local reservat per a vosaltres sols.
El xef supervisa en tot moment les preparacions per tal que els participants tinguin l’assessorament adequat en tot moment, i així obtinguin un perfecte resultat final.
Aquesta activitat es pot realitzar tant en el nostre espai, com en la teva oficina o en l’espai on desitgis.

Xerrades i formacions


Oferim tot tipus de xerrades nutricionals i gastronòmiques per a empreses.

Realitzem formacions per als treballadors enfocades a millorar els seus hàbits alimentaris, la seva salut i el seu rendiment.

Ens desplacem a escoles per a fer xerrades i tallers als seus alumnes, pares i equip educatiu.

Vols una experiència a mida?

Ens adaptem a les necesitats de la teva empresa. Pensa en gran, escriu-nos i  nosaltres la farem realitat.

ESCRIU-NOS!