Mastercook: la activitat de cuina en grup diferent


També conegut com a “Activitat en grup MasterChef”, Mastercook és la nostra activitat clau, on els participants s’endinsen al famós programa de televisió amb el seu presentador, el seu jurat i les seves cuines, amb un objectiu: fer el millor plat.

DEMANAR PRESSUPOST

Vols viure l'autèntica experiència MasterChef amb el teu grup d'amics o familiars?


Prepara’t per a sentir-te com un autèntic concursant, perquè a The Playcook t’organitzem la nostra activitat Mastercook, una activitat de cuina per equips a l’estil MasterChef, ideal per a festes privades, aniversaris, comiats de solter/a, celebracions i activitats en grup, o simplement per a passar-ho en gran amb qui tu vulguis!

Aquesta activitat en grup recrea l’experiència MasterChef en equips, 100% pràctica, participativa i sobretot, divertida.

Com funciona l'activitat Mastercook?


Igual que en l’exitós programa de televisió, en aquesta activitat Mastercook es dividirà el grup en equips. Cada equip disposarà d’una caixa amb ingredients, eines de cuina i altres utensilis, i d’un espai de treball totalment equipat per a cuinar la seva pròpia recepta. Cada equip tindrà un temps determinat per a crear la seva recepta; la millor recepta!

 

Cap equip tindrà els mateixos ingredients, de manera que ningú cuinarà el mateix plat, però amb cadascuna de les caixes d’ingredients existeixen una àmplia varietat de receptes que cuinar. Tot dependrà de la creativitat de cada equip en el moment de triar el seu plat.

On viure l’experiència Mastercook?


La nostra activitat Mastercook et transportarà de ple a l’experiència MasterChef a Sant Cugat, a 10 minuts de la ciutat de Barcelona, perquè no us sigui complicat arribar ni aparcar i pugueu gaudir directament de l’activitat gastronòmica.

Qui pot fer el taller de cuina Mastercook?


Igual que al programa MasterChef, aquesta activitat en grup es pot organitzar per a adults, però també per a nens i joves. Independentment del nivell gastronòmic de cadascú, amb aquesta activitat passareu unes hores molt divertides i posteriorment compartireu i gaudireu del menjar així com petits trucs i consells dels nostres xefs. Així, podreu sorprendre a qui vulgueu a la cuina amb un plat al més pur estil MasterChef.

Per quin tipus de plans encaixa l'activitat Mastercook?


Aquesta activitat de cuina en grup, que porta als participants a sentir-se com a concursants de MasterChef, és l’activitat més original i més sol·licitada en els últims anys en activitats per a grups d’amics, activitats en família, celebracions i festes o tallers de cuina per a comiats de solter o soltera diferents i úniques, ja que a més es poden afegir més serveis que facin de l’experiència un record inoblidablement divertit.

 

En resum, si vols gaudir de l’activitat de cuina en grup Mastercook per sentir-te com un concursant i viure l’experiència Masterchef, a continuació trobaràs un resum i un formulari de contacte per sol·licitar un pressupost per tu i el teu grup:

  • Idiomes disponibles: castellà i català. Anglès sota petició.
  • Durada: 3 hores (activitat i degustació)
  • Localització: Sant Cugat del Vallès, Barcelona

DEMANAR PRESSUPOST