Un esdeveniment únic de Teambuilding Gastronòmic.

MASTERCOOK, EN QUÈ CONSISTEIX?


Sent la pressió, la diversió i els batecs dels concursants del famós Programa Masterchef amb aquesta experiència vivencial d’alt impacte, de competició per equips.

Un esdeveniment únic de Teambuilding Gastronòmic:

Pressió, rapidesa, precisió, creativitat i col·laboració són només algunes de les competències que s’aborden en aquest esdeveniment de Teambuilding Gastronòmic, dissenyat i dinamitzat per de The Playcook. La cuina sempre és un punt de trobada; es crea una màgia al voltant dels focs que ens apropa a conversar, a compartir anècdotes, sensacions, rialles i sabers. Ens convida a construir allò que ens proposem transmetre.

Ara bé, i ho hem vist en quantitat d’oportunitats en el famós concurs de TV, també pot transmetre confusió, excessos, manca de claredat, d’organització o d’idees contundents. En qualsevol cas, més enllà del resultat, la idea és convidar els equips a aquest desafiament Mastercook perquè, enmig d’una ambientació espectacularment aconseguida i similar a la del plató de TV de Masterchef, desenvolupin aquesta experiència vivencial de competició.

Esperit lúdic i treball en equip; del caos a l’ordre:

Per gaudir d’aquest esdeveniment de Teambuilding de cuina per equips no importa si hi ha o no coneixements gastronòmics previs, ja que la intenció final de l’activitat no és convertir en xefs als/les participants, sinó convidar-los/les a sortir de la seva zona de confort habitual, per treballar algunes competències com la delegació, la improvisació i la presa de decisions que són tan importants per a les persones en la seva vida particular i laboral.

Per on comencem? Qui ho fa? Qui l’ajuda? Què fem primer? Què necessita més temps de cocció? Com reemplacem aquest ingredient que ens falten? Com fem una bona decoració del plat? Totes aquestes són preguntes que es barregen entre els equips i els / les participants durant els primers dels 60 minuts de temps que tenen per cuinar.

MASTERCOOK, A CUINAR!


Els participants hauran de crear la millor elaboració culinària, sempre dinamitzada per Xefs, Nutricionistes i un Presentador que trasllada a l’equip a la mateixa plató de TV de Masterchef.

 

OBJECTIUS:

Una experiència d’alt impacte sensorial. Una divertida activitat que promou la presa de decisions conjuntes, la delegació de tasques, la comunicació entre els membres del grup i en el seu sentit cooperatiu per a realitzar; el millor plat!

¿L’objectiu? Ordenar, planificar, delegar i prioritzar el treball i les tasques.

1er PAS: Reunió grupal, creació d’equips i briefing.

A l’arribar al lloc de l’activitat, els assistents es troben amb un presentador, un jurat i un escenari a l’estil Masterchef on posteriorment hauran de treballar.

El primer pas consisteix a reunir els equips de treball (podem fer els equips de manera aleatòria a través d’una activitat relacionada, o poden venir fets des de l’empresa) i realitzar un briefing juntament amb el material i aliments que es faran servir durant el Mastercook.

El nostre Xefs i Nutricionistes s’encarreguen de les explicacions i assessorament continu dels assistents durant tot el procés.

2n PAS: A cuinar!

Comença l’activitat: Una hora amb un compte enrere que indicarà en tot moment als participants quant temps els queda per poder realitzar i assolir l’objectiu: ser l’equip que millor cuini, s’organitzi i optimitzi els ingredients que té.

3r PAS: Deliberació i premi final.

L’activitat arriba a la seva fi: passades unes tres hores, els equips comptaran amb un tancament a càrrec dels experts gastronòmics que han dinamitzat el desenvolupament de l’esdeveniment.

Continuant amb l’esperit lúdic, i després d’haver observat de prop el treball de cada equip, repartiran premis i feedbacks en funció a com han portat endavant la construcció, l’organització, l’assignació de rols, la comunicació, la col·laboració i altres punts importants fins a aconseguir el resultat final.

MASTERCOOK, VALOR DIFERENCIAL


A la fi de la dinàmica, els assistents realitzen un dinar d’equip, ja que en degustar tot allò que s’ha cuinat entre tots / totes, es crea un ambient que convida a l’intercanvi de sensacions entre els treballadors de manera informal i amena.

Contracta el teambuilding de cuina Mastercook i celebra una jornada de treball en equip que millori les relacions interpersonals, la cohesió i els valors d’empresa. A continuació trobaràs un formulari de contacte per sol·licitar un pressupost per a la teva empresa:

Idiomes disponibles: castellà i català. Anglès a petició.

Durada: 3 hores (activitat i dinar / sopar)

Localització: Sant Cugat del Vallès, Barcelona / també a la teva empresa

NOVETAT

Contracta el nostre servei TEST D’ANTÍGENS: Realització de proves per personal sanitari expert per fer el teu esdeveniment segur en temps de pandèmia.